преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Филмът ,,U2 3D" беше отличен и от MTV.

   Първият концертен  3D филм, който е и продукцията, заснета с най-голям брой триизмерни камери в света - филмът ,,U2 3D",  добави още едно отличие към звездния си статус.

Публикувано на 31 Октомври 2008
Филмът ,,U2 3D
   Първият концертен  3D филм, който е и продукцията, заснета с най-голям брой триизмерни камери в света - филмът ,,U2 3D",  добави още едно отличие към звездния си статус. На провелите се наскоро видео-музикални награди Los Premios на MTV Латинска Америка, лентата грабна наградата в категорията ,,Най-добър музикален филм". Останалите номинации бяха за ,,През Вселената" (Across the Universe) по музика на Beatles, ,,Няма ме" (I'm Not There), посветен на Боб Дилън, ,,Контрол" за Йън Къртис и "Shine A Light" за The Rolling Stones.
 
   Los Premios MTV Latinoamerica се провеждат ежегодно от 2002г. насам, а тазгодишната церемония в Гуадалахара, Мексико, отбеляза и 15-годишнината на MTV Латинска Америка.
   
   Изпълнителният директор на продуцентската компания 3Ality Digital Санди Клаймън коментира: ,,Във възторг сме от престижната награда за ,,U2 3D". Този филм е плод на любовта и близкото сътрудничество между групата - които са ненадминати музиканти, - режисьорите и екипа на 3Ality Digital. Това е първият ни пълнометражен филм, за който използвахме новаторска 3D технология, разработена от самите нас, и това ни прави особено горди."
 
    Показан за първи път на филмовия фестивал ,,Сънданс 2008", ,,U2 3D" излезе в Латинска Америка най-напред в Аржентина, Бразилия, Мексико и Филипините преди няколко месеца. Досега филмът е реализирал глобални приходи от 20 милиона щ.д. и продължава да завладява публиката в цяла Латинска Америка. След скорошните европейски премиери (в Испания, Чехия, Естония и България), предстоят премиери в Япония и други международни пазари. Продължава показът в САЩ и Канада.
Ключови думи: