преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Филип Колшрайбер гостува в „Голият обяд“

Той сподели интересни неща за себе си и тениса пред Елена Розберг

Публикувано на 03 Февруари 2016
Филип Колшрайбер гостува в „Голият обяд“

Филип Колшрайбер, който вчера записа бърза победа в първия кръг на „Гаранти Коза София Оупън“, гостува в студиото на Z-Rock днес и сподели интересни неща за себе си и тениса пред Елена Розберг.

Германецът Филип Колшрайбер смята Мюнхен за роден град, но живее в Китцбюел, което не пречи да гледа мачове на любимия Байерн, когато ангажиментите му позволяват. Обича да гледа футбол и хокей на лед. Стартира с тениса от малък, когато баща му му дава две топки – футболна и тенис топка…изборът му е ясен.

Той сподели пред Елена Розберг, че докато играе в главата му понякога звучат песни, които го вдъхновяват. Той си пожела да чуе парчето на Journey „Separate Ways“.

Носител на шест титли от ATP, той се надява да спечели седмата на турнира в София, където е поставен под номер 5 в основната схема. 34-ият в световната ранглиста Колшрайбер не е излизал от топ 50 на световния тенис от 2011 година, много е амбициран и се подготвя сериозно, както всички професионални тенисисти.

Той сподели още, че се познава с Григор Димитров, а двамата са играли на двойки. Германският тенисист смята, че българската тенис звезда има голямо бъдеще. Много му харесва турнира в София и похвали организаторите.

Филип Колшрайбер сподели, че залата в София е страхотна, а централният корт е невероятен, като дори признава, че е бил малко изненадан.

Остава ни да му пожелаем успех на турнира в София, а и за в бъдеще. 

Ключови думи: