преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Фил Руд от AC/DC: „Ще се завърна”

Той сподели в интервю, че не е очаквал да го осъдят

Публикувано на 10 Август 2015
Фил Руд от AC/DC: „Ще се завърна”

Фил Руд от AC/DC се закани да се завърне, въпреки че в момента животът му изглежда като тотален хаос. Барабанистът е под домашен арест, след като се призна за виновен по обвинения в заплаха за убийство и притежание на наркотици.

В интервю за новозеландското издание „3D” той разкри, че е решен да се завърне и да свири отново. Той каза още, че е бил изненадан от настоящата си присъда – „Очаквах да ме освободят без присъда, да се кача на самолета и да се захвана отново за работа”.

Сега Руд ще използва времето си, за да мисли и да се подготвя до изтичането на присъдата си.

„Имам да мисля за много неща сега. Аз пораснах, но не съм остарял”, сподели Руд. „Надявам се, че има разлика. Все още искам да свиря на барабани. Има още много игра за мен и предполагам, че тъкмо започвам да си го изяснявам. Така че просто искам шанс да се събера отново с момчетата и да започнем отначало”.

Фил Руд допълни, че след ареста си той получава помощ от много добри психиатри, а чувството му е, че най-тъмните му дни вече са зад него. Той изтъкна, че основната му цел сега е – „...да си върна обратно работата, да се върна на пътя и да изкарам много пари”. Руд даде да се разбере, че няма да се откаже от опитите си да се завърне в AC/DC.

Говорейки за бъдещето си, Руд каза: „Ще се завърна. Никога не съм бил по-здрав, никога не съм се чувствал по-добре. През живота си не съм бил в по-добра психологическа или физическа форма. Обичам да свиря. Осъзнавам кой съм и какво мога да направя, искам само шанс да изляза навън и да покажа на всички кой е човекът...Аз съм човекът!”

Ключови думи: