преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Фил Кембъл предвижда няколко трибют концерта на Motörhead в чест на Леми

Към оцелелите членове на бандата ще се присъединят специални гост вокалисти

Публикувано на 11 Януари 2018
Фил Кембъл предвижда няколко трибют концерта на Motörhead в чест на Леми

Китаристът на Motörhead Фил Кембъл потвърди плановете за няколко трибют концерта на бандата в чест на Леми Килмистър. Към оцелелите членове на групата ще се присъедият гостуващи вокалисти, а Кембъл уточни, че няма да има турне.

„Няма да правим турне. Просто ще включим тези хора с оглед на техните графици и ще направим няколко специални концерта по света, което ще е хубаво – един трибют за Лем и за бандата. Това няма да е нещо, което да продължи във времето – всички са твърде заети. Но искаме да направим нещо специално. Все още опитваме да работим по този проект“, каза Кембъл.

Прочутият китарист допълни, че ще опита да издаде соло албума си през 2018-а година. В него участват известни музиканти като Роб Халфорд от Judas Priest, Уитфийлд Крейн от Ugly Kid Joe, Крис Фен от Slipknot, Мат Сорум от Guns N`Roses, Дий Снайдер от Twisted Sister, Джо Сатриани и Бенджи Уеб от Skindred. „Той е на 60-70 процента готов, но засега съм го оставил настрана, защото имам работа по „The Age Of Absurdity“ (дебютния албум на групата Phil Campbell And The Bastard Sons). Ако не стане през тази година, то соло албумът ще се появи в началото на 2019-а“, заяви Кембъл. 

Ключови думи: