преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Фил Анселмо за Down: „Ще направим и друг албум“

Легендарният вокалист ще претърпи операция на гърба през тази седмица

Публикувано на 29 Януари 2018
Фил Анселмо за Down: „Ще направим и друг албум“

Фил Анселмо даде обширно интервю след издаването на новия албум на Philip H. Anselmo & The Illegals – „Choosing Mental Illness As A Virtue“. Анселмо беше запитан и за статута на Down, а той отвърна, че в момента трябва да се концентрира върху новите неща – „Когато с Down се събрахме, ние знаехме, че сме група, създадена от много други групи. Ако другите банди са в пауза, то тогава отваряме място за тази. Да, ние ще запишем и още един албум с Down. Всички са решени да го направят“.

Фил Анселмо сподели още, че в сряда ще се подложи отново на операция на гърба. Тя е част от поредица процедури, които трябва да му помогнат да се справи с проблемите си в гърба, врата и колената, получени след две десетилетия турнета.

„Лягам под ножа в сряда. Това е нова операция, която ще премахне нещо, което ме ръчка в основата на гърба през последното шибано десетилетие. И, по дяволите, щом това бъде изгладено, ще се чувствам много по-добре. Което значи и по-добър аз, което значи повече работа, повече концерти и такива неща. Това е винаги нещо много хубаво“, допълни Анселмо.

Албумът „Choosing Mental Illness As A Virtue“ на Philip H. Anselmo & The Illegals излезе на двайсет и шести януари. 

Ключови думи: