преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Фил Анселмо отново се извини за поведението си

Той предложи на Down да продължат без него

Публикувано на 05 Февруари 2016
Фил Анселмо отново се извини за поведението си

Последствията от поведението на легендарния Фил Анселмо на фестивала Dimebash 2016 преди две седмици продължават. След изпълнение на „Walk”, той отправи нацистки поздрав и извика „White power!” от сцената, като после обяви, че това е бил опит за шега.

Феновете и колегите му музиканти, обаче, масово изразиха възмущението си от действията му.

Групата Down беше отстранена от фестивала FortaRock в Холандия, което накара Анселмо да отправи второ извинение, като предложи на Down да продължат без него.

„Всеки гражданин в целия свят има неотменимото право да живее с чест и уважение, без омраза и потисничество. И аз наистина вярвам в това с цялото си съкрушено, но и виновно сърце.

Всички знаят, че ние можем да изберем да се поучим от собствените грешки или да продължим по пътеката на разрушението.

Аз съм напълно отговорен за грешките, които съм направил и мога само да дам думата си, че няма да ги повтарям ! Чрез действия, не само чрез прости думи.

Моите колеги в бандата сега страдат от последствията от моето поведение и сега искам да се извиня публично и на тях. Никога в живота си няма да ги повлека с мен и им предлагам да продължат напред без моето участие.

Най-големите ми препятствия са прекаленото пиене и дрънкането на злобни, невежи глупости. Аз ще се обърна към тези си проблеми.

Отвратен съм от собствените си действия, а самоомразата, през която минавам в момента, е оправдана от болката, която съм причинил.

Осъзнавам, че живеем в общество, в което извиненията НЕ се приемат лесно, въпреки че копнея за деня, когато ще бъдат, но и разбирам, че ще бъде отбягван, докато се търкалям в калта.

От дъното на сърцето си, най-искрено, още веднъж изразявам истинското си съжаление за болката, която съм причинил.

С истина, любов, надежда и уважение –

Филип Анселмо”

 

Китаристът на Down Пепър Кийнън отвърна на обръщението на Фил Анселмо, като обясни, че не одобрява поведението му, но приема извинението му от името на групата.

Ето и част от съобщението на Кийнън: „...Натъжен и смутен съм от поведението на Филип Анселмо...Липсата на преценка при „отправянето на тази шега” е с ужасно лош вкус и е неприемлива.

Тази философия е обратното на това, което съм аз. Сърцето ми следва любовта и душата, музиката ми е вдъхновена от хора от всички пътища на живота и музикални стилове. Разглеждам музиката като дар, който е универсален и предназначен за цялото човечество. Като горд гражданин на Ню Орлиънс смятам, че животът трябва да отпразнува разнообразието чрез музиката, той е за да събира хората заедно, а не да ги разделя.

Познавам Фил през по-голямата част от живота ми и знам, че няма омраза в сърцето му, но се надявам, че в момента той е фокусирал енергията си в саморазмишление...

Приемам извинението на Фил, мисля, че той ще се справи.

Ще съм насреща, ако има нужда от мен.

Любов и уважение,

Пепър Кийнън”

Ключови думи: