преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Фил Анселмо е „чист от девет месеца“ и е свалил 20 килограма

Той е спрял болкоуспокояващите и алкохола

Публикувано на 17 Септември 2018
Фил Анселмо е „чист от девет месеца“ и е свалил 20 килограма

Легендарният вокалист на Pantera Фил Анселмо е избрал здравословния начин на живот и се чувства много по-добре отпреди година. Това разкри самият той в интервю за подкаста If I Ruled the World.

Анселмо има проблеми с гърба си от 24-годишна възраст, когато контузва гръбначен прешлен.

До януари тази година, когато той претърпя нова операция, Анселмо е бил „във война“ с този постоянен проблем, който още в ранния етап от кариерата му, го кара да се обърне към тежки лекарства, за да се справи с болката.

„Ако смесиш хроничната болка с Хидрокодон, който е още един катализатор за още едно лекарство, което беше Ксанакс – обикновено вървят ръка за ръка – това е една токсична смес за мозъка ти. Така че е война“, заяви Анселмо. „И сега трябва да кажа – аз съм чист от девет месеца и не съм пил от почти три години. Човече, чувствам се все по-добре и по-добре“.

Фил Анселмо отпразнува петдесетия си рожден ден на трийсети юни тази година и още тогава потвърди, че е „светлинни години“ по-добре спрямо 30-ия и 40-ия си рожден ден. „Просто спокойствие и мир, знаейки че няма да се събудиш с махмурлук на следващия ден – това е едно хубаво чувство, човече, всеки ден“, допълни той.

Наскоро Анселмо показа и своя снимка в Инстаграм, на която си личи, че влиза в добра физическа форма. „Изискват се здрава работа и отдаденост, за да стигнеш до този момент, в който се чувстваш щастлив с физическото ти състояние. Но аз свалих двайсет килограма за една година“, каза още той, допълвайки, че „блъска боксовата круша по дванайсет рунда и кара каяк“.

Philip H. Anselmo and The Illegals са на турне в подкрепа на албума си „Choosing Mental Illness as a Virtue“. Американските концерти продължават до трийсети септември.

Ключови думи: