преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Феновe ще бъдат допуснати до репетицията на Hypocrisy!!!

При гостуването си в Z-Rock, Петер Тегтгрен обяви, че ще допусне част от феновете на Hypocrisy на репетицията тази вечер в клуб Blue Box!Петер уточняваше в реално време, по телефона, подробностите с мениджъра си и организаторите от Most Of Evil, и в крайна сметка стигна до решението: "Искахме да отворим вратите за всички, които имат желание да гледат репетицията на Hypocrisy, но решихме, че няма да е честно спрямо хората, които са си купили билети за концерта утре", каза Петер.

Публикувано на 26 Февруари 2010
Феновe ще бъдат допуснати до репетицията на Hypocrisy!!!
При гостуването си в Z-Rock, Петер Тегтгрен обяви, че ще допусне част от феновете на Hypocrisy на репетицията тази вечер в клуб Blue Box!

Петер уточняваше в реално време, по телефона, подробностите с мениджъра си и организаторите от Most Of Evil, и в крайна сметка стигна до решението:

"Искахме да отворим вратите за всички, които имат желание да гледат репетицията на Hypocrisy, но решихме, че няма да е честно спрямо хората, които са си купили билети за концерта утре", каза Петер.

Така че условието да присъствате на репетицията на Hypocrisy тази вечер е да имате билет за утрешното събитие! Местата в Blue Box са силно ограничени, защото феновете тази вечер ще бъдат допускани само на балкона.

Началото на репетицията тази вечер е обявено за 19:00ч. Възможно е това да забави с известно време срещата с фенове в The Black Lodge.
Ключови думи: