преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Фенклубът на Metallica - “Harvester of Sofia” става на 5 години

Трибют концерт и парти с награди очакват феновете на легендите на 9 март

Публикувано на 27 Февруари 2013
Фенклубът на Metallica - “Harvester of Sofia” става на 5 години

Официалният фенклуб на Metallica у нас - Harvester of Sofia - навършва 5 години от създаването си. За да отбележат събитието, членовете на клуба организират парти на 9 март (събота) в столичния клуб “Jet Rock”.

Специален гост ще бъде набиращата популярност кавър банда "HammerHead", която е подготвила дълъг сет от най-добрите песни на гостувалите три пъти у нас идоли от Сан Франциско. Организаторите обещават много изненади, игри с публиката и награди.

Harvester of Sofia е българският локален фенклуб, признат от официалния фенклуб на Metallica - The Metclub. Той е създаден през март 2008 година. През тези 5 години около 20 от членовете на Harvеster of Sofia сбъднаха мечтата си да се видят на живо с Джеймс, Ларс, Кърк и Роб. Хора от фенклуба са пътували организирано в чужбина за над 30 шоуто в страни като Италия, Англия, Испания, Полша, Франция, Германия, Унгария, Сърбия, Чехия, Хърватия, Русия, Австрия, Гърция, Турция, Португалия и Румъния. Представители имаше и на паметните четири шоутa във "Филмор" в Сан Франциско по случай 30-годишнината на бандата в края на 2011 г.

Едно от знамената на Harvester of Sofia, което лично беше дадено на Джеймс, в момента стои в репетиционната на бандата. Освен това Хетфийлд сложи на централно място върху една от китарите си стикер с българския флаг, който му беше пратен от членовете на фенклуба. Той свири с въпросната китара и на концерта от The Big 4 в София през 2010 г.

Ключови думи: