преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Фен от публиката на Калиакра Рок Фест 2008 ще си тръгне с чисто нов Фиат!

   Най-запаленият метъл-кмет в България - г-н Цонко Цонев, и този година ще удържи на думата си, и ще подари един лек автомобил Fiat Bravo, на един фен от публиката на Калиакра рок Фест 2008.

Публикувано на 30 Май 2008
Фен от публиката на Калиакра Рок Фест 2008 ще си тръгне с чисто нов Фиат!
   Най-запаленият метъл-кмет в България - г-н Цонко Цонев, и този година ще удържи на думата си, и ще подари един лек автомобил Fiat Bravo, на един фен от публиката на Калиакра рок Фест 2008. Условието за участие в традиционната вече томбола, е просто: трябва да си 100-процентов фен на Рока, да дойдеш от 5-ти до 7-ми юли в Каварна и най-вече - да имаш тридневен пропуск за целия Калиакра Рок Фест 2008.
   Късметлията - притежател на билет за трите фестивални дни, с който можеш да посетиш и трите рок концерта на най-добра цена, ще стане известен след приключването на фестивала. Името му ще бъде изтеглено лично от Кмета на Каварна - г-н Цонко Цонев и от изп.Директор на Ауто-Италия за България - г-н Васил Славов.
   Организаторите на традиционният Калиакра Рок Фест - Община Каварна и Жокер медиа, за трета поредна година, в три поредни дни ( от 5-ти до 7-ми юли), ще срещнат родните ценители на рока, с динозаврите на Световния рок! На 5-ти юли на сцената ще стъпят MANOWAR, HOLYHELL и Sixth Sense. На 6-ти юли - шок рокерът ALICE COOPER, а на 7-ми юли - Титаните SLAYER и IN FLAMES.
    Всички видове билети за фестивала се продават в Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. Еднодневният билет за фестивала (за един концерт) е с цена 50лв. Комбинираният билет за два дни от фестивала (за два концерта по избор) е с цена 70лв. Общият билет за трите дни на Калиакра Рок Фест 2008 (за всичките три концерта) е с цена 90лв.  
Ключови думи: