преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Exumer и Savage Grace удрят София на 1 април

   Яки новини за любителите на траша и спийд метъла! Трашърите Exumer от Германия и американската спийд метъл машина Savage Grace ще връхлетят София за един разрушителен  THRASH  ATTACK FESTIVAL.

Публикувано на 12 Февруари 2010
Exumer и Savage Grace удрят София на 1 април
   Яки новини за любителите на траша и спийд метъла! Трашърите Exumer от Германия и американската спийд метъл машина Savage Grace ще връхлетят София за един разрушителен  THRASH  ATTACK FESTIVAL. Датата е 1 април 2010, мястото - новооткритият клуб Open Stage (ж.к. Красна Поляна, бул.Възкресение 64), начало: 19 ч. Организатори на събитието са АРТ БГ.

   На феста ще забият и гърците Omega, които свирят прото траш тип Hellhammer, Celtic Frost и Mercyful Fate. Българското участие ще е в лицето на русенците Claymore.

   Exumer и Savage Grace започват европейските си турнета с шоуто в София. За първи път Exumer ще представят у нас и нов материал от предстоящия си албум, първото парче от който вече е записано.

   Организаторите от АРТ БГ обещават да подсигурят обилни количества бира и водка за утоляване на жаждата по време на концерта, които разбира се ще се харчат на народни цени. Напомняме, че следващият ден петък, 2 април, официално е обявен за неработен ден.

   Билетите за концерта ще бъдат пуснати в продажба от днес, 12 февруари в магазините от мрежата на Eventim, ОЧЗ, SMF, Германос, Офис 1, М Свят, Пикадили, и др., както и в отбрани метъл заведения. Цените ще бъдат както следва: 20 лв за първите 66 билета, 25 лв - до 1 март, след което редовната им цена ще остане 30 лв. В деня на концерта пропуск ще може да бъде закупен срещу 35 лв.
Ключови думи: