преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Exumer и Savage Grace подгряват в столичен клуб

   Exumer и Savage Grace, които очакваме съвсем скоро за ударния олдскуул Thrash Attack Festival на 1 април в Open Stage Club, са изявили желание да подгреят ден преди шоуто в добро метъл заведение, където да се срещнат с местни фенове и да обменят впечатления с тях.

Публикувано на 12 Март 2010
Exumer и Savage Grace подгряват в столичен клуб
   Exumer и Savage Grace, които очакваме съвсем скоро за ударния олдскуул Thrash Attack Festival на 1 април в Open Stage Club, са изявили желание да подгреят ден преди шоуто в добро метъл заведение, където да се срещнат с местни фенове и да обменят впечатления с тях. Компания ще им правят и останалите участници в мини феста - нашенците Claymore и гърците Omega.

   В тази връзка организаторите от АРТ БГ канят всички желаещи да се срещнат с бандите да заповядат в метъл бара на София The Black Lodge на 31 март, където ще  могат да се отдадат на зверски хедбенгинг с най-големите класики на олдскуул спийд и траш жанра, охлаждайки страстите с някое и друго добро питие.

    Всеки присъстващ на before party-то на бандите-участници в Thrash Attack Festival ще бъде включен в томбола за спечелването на два билета за шоуто, предоставени от АРТ BG и  The Black Lodge. Лично представители на Exumer и Savage Grace ще изтеглят имената на двамата печеливши и ще се снимат с тях за спомен.

Ключови думи: