преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

EVERGREY канят най-големите си фенове в турбуса си!

Във връзка с предстоящото си европейско турне, Evergrey обявиха конкурс с награда уникален Meet & Greet пакет за най-запалените си фенове.

Публикувано на 01 Септември 2009
EVERGREY канят най-големите си фенове в турбуса си!
Във връзка с предстоящото си европейско турне, Evergrey обявиха конкурс с награда уникален Meet & Greet пакет за най-запалените си фенове. Във всеки от градовете, през които ще премине шведската дарк прогресив банда, двама от най-големите им фенове ще спечелят:

    билет за концерта;
    оригинален мърчандайз комплект;
    среща и снимки с всички членове на Evergrey в турбуса им в близост до мястото на събитието.

Както е известно, София е неотменна част от турнето на Evergrey - на 19 септември групата e кохедлайнер заедно с Crematory в ,,Pill Against Depression Festival" в зала Христо Ботев от 18 ч, в който участие ще вземат още италианците Chaoswavе и групите Fyeld и New Disease от българска страна.

За да стане един от двамата щастливци, които ще се срещнат с Evergrey в София, всеки фен на групата, желаещ да се включи в играта, трябва да изпрати на адрес [email protected] артуърк, лична история, YouTube клип, спомен, снимка на татуировка или друго нещо, което да покаже по най-добрия начин привързаността и"фенството" към бандата.

Evеrgrey очакват от най-големите си фенове да развихрят фантазията си до 11 септември (петък), когато е крайният срок за изпращане на проектите. В ,,Subject" полето на имейла трябва да бъде посочен градът, за който се кандидатства - тоест София.

Междувременно стана ясно, че промоцията билет за концерта на Crematory и Evergrey плюс бира в столичните рок обиталища ,,Спорко" и ,,The Black Lodge" продължава до изчерпване на количествата - все още има бири за изпиване, съобщават организаторите от Маск Мюзик.

Ключови думи: