преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ерик Рютън ще продължи да свири с Hate Eternal, въпреки че вече е част от Cannibal Corpse

Той беше обявен за постоянен нов член на легендарната дет метъл банда вчера

Публикувано на 03 Февруари 2021
Ерик Рютън ще продължи да свири с Hate Eternal, въпреки че вече е част от Cannibal Corpse

Китаристът Ерик Рютън сподели, че ще остане част от Hate Eternal, въпреки че вчера стана ясно, че вече е постоянен член на Cannibal Corpse. Вчера бандата обяви подробности за петнайсетия си студиен албум – „Violence Unimagined“, който излиза на петнайсети април, и допълни, че Рютън се присъединява към групата.

„Почувствах, че е много важно лично да споделя някои големи новини...официално ставам част от Cannibal Corpse! Супер развълнуван и почетен съм и честно казано, това ми се струва малко сюрреалистично.

Cannibal Corpse са били голяма част от моя живот и кариера, като съм ги слушал в продължение на над трийсет години, продуцирал съм пет албума с тях, правил съм много турнета с групата и имам приятелство от десетилетия с членовете й“, написа Рютън. Той добави, че „винаги е можел да прави множество неща“ в кариерата си и планира да продължи да съчетава престоя в Cannibal Corpse с другата си група - Hate Eternal! Китаристът сподели още, че в близокото бъдеще феновете ще научат и някои вълнуващи новини за Hate Eternal.

Ключови думи: