преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Eridan ще подгряват Grave Digger в София

Концертът е на 21 септември в столичния клуб Mixtape 5 от 20 часа

Публикувано на 11 Септември 2014
Eridan ще подгряват Grave Digger в София

Eridan ще подгряват Grave Digger в София. Концертът е на 21 септември в столичния клуб Mixtape 5 от 20 часа.

 

Рок група Eridan е създадена от Иво Икономов и Димо Тодоров през 2001 г. Двамата са бивши членове на Конкурент, а басистът Икономов е свирил още в Импулс, FDB, VSA, дует Ритон и други. Настоящият вокалист Павлин Манев и барабанистът Стоян Петров са професионални музиканти с богат концертен и студиен опит.

 

Миналата година групата издаде дебютния си албум „Пътят към Прозрението", който се превърна в една от най-приятните изненади за българските фенове. Последните 7 седмици парчето „Непознат” е в челната тройка на класацията "Каменица Рок 40" на Z-Rock, а песента „Вечен живот" се превърна в хит и я оглави още преди Нова година, където остана за 12 седмици на първото място. Заглавното парче - „Пътят към прозрението” - счупи всички постижения в класацията, заемайки първото място в продължение на цели 18 седмици!   

 

В момента Eridan са в страхотна форма, напредват с материала за новия албум и се готвят да ни представят най-доброто от творческия си път до момента.

 

Билетите за концерта на цена от 35 лева са вече в продажба на http://bgtsc.eu/grave-digger/ и мрежата на EVENTIM в цялата страна.

 

При налични билети в деня на концерта и на входа на клуба цената ще е 40 лева. BGTSC препоръчва навременното закупуване на пропуски и спазването правилата на клуба с цел избягването на недоразумения в деня на концерта!

Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

За повече информация и въпроси events@bgtsc.eu

Ключови думи: