преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Енергия, еуфория, екстаз! Роби Уилямс на Spirit Of Burgas

Фестивалът продължава днес с британската банда Kasabian

Публикувано на 08 Август 2015
Енергия, еуфория, екстаз! Роби Уилямс на Spirit Of Burgas

„Бургас вие бяхте невероятни! Не мога да повярвам, че не сме идвали досега тук. Няма да ни се разсърдите, ако се върнем отново много скоро, нали? Среща?“. С тези думи изключителният Роби Уилямс накара над 35 000 зрители на централния плаж в Бургас да крещят името му. Над час и половина лошото момче на британската сцена поддържаше еуфорията сред хилядите си фенове.

Елена Розберг, която беше на плажа в Бургас, ни увери също, че шоуто е било бомбастично! „Роби Уилямс е амбициозен и чистокръвен шоумен, създаден за огромни сцени! Мускулест, набит, с много татуировки, платинено рус, потен, неуморен, с много изразително лице. Чувството за хумор, самоиронията и голямото его са много отличителни за него”, сподели още Елена.

Роби не пя с баща си, както се очакваше, но надали някой от интернационалната публика в Бургас (българи, румънци, англичани, италианци, турци, руснаци) може да се оплаче!

Публиката беше отзивчива и страхотна, бяха дошли хора от цялата страна.

„Ултимативен фестивален сетлист, но и доста кавъри, както и заигравки с негови музикални герои. По-скоро спектакъл и шоу, отколкото концерт”, каза още Елена Розберг за изпълнението на Роби Уилямс. „Сменя сценични тоалети, впечатляваща мултимедия и светлини. Групата му е прекрасна! Забиват много здраво, а беквокалистките са с централно място в спектакъла. Енергия, еуфория, екстаз!”.

Шоуто включи най-големите хитове на Роби, сред които „Let Me Entertain You”, „Feel”, „She’s The One”, както и кавъри на великите Queen. В края на емоционалната вечер Роби изпя най-големия си хит „Angels”. Шоуто приключи с прочувствено изпълнение на „My Way” на Франк Синатра, по време на което мистър Уилямс се просълзи, заедно с десетките хиляди фенове.

Най-щастливото момиче тази вечер безспорно беше Зори от Благоевград, която влезе в леглото на Роби Уилямс. Певецът я избра сред хилядите, мечтали да бъдат на нейно място. Зори и Роби танцуваха в ритъма на песента „Candy”, по време на което британецът демонстрира изключителна близост с щастливката.  

Роби отдаде изключителна чест на родната публика като проговори на български. Думи като „Добър вечер” и „Благодаря” прозвучаха неколкократно от сцената на SPIRIT of Burgas.

Преди да видим шоуто Let Me Entertain You, на главната сцена се качиха и група Мастило, белгиецът Milow и британската сензация Kwabs. 5-минутна заря сложи край на първия ден. Фестивалът продължава днес с хедлайнерите Kasabian и още много други артисти.

Билети на цени от 60 леваще се продават на касите на фестивала, а билети за THE WORLD of Drum and Base могат да бъдат закупени след полунощ на цена от 30 лв.

Ключови думи: