преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Elvis Jackson на живо в студиото на Z-Rock!

    Словенците Elvis Jackson вече са в София. На 7-ми, в събота, групата направи самостоятелен размазващ лайв в клуб Петното в Пловдив.

Публикувано на 09 Март 2009
Elvis Jackson на живо в студиото на Z-Rock!
    Словенците Elvis Jackson вече са в София. На 7-ми, в събота, групата направи самостоятелен размазващ лайв в клуб Петното в Пловдив. В София те ще свирят на 9-ти Март, понеделник, в клуб "Алкохол" заедно с Уикеда и Plastic Bo. 

  Часове преди събитието, музикантите от Elvis Jackson ще гостуват в студиото на Z-Rock! Между 16:00 и 17:00 ч. групата ще направи кратък акустичен лайв в предаването Hijack Show на Краси Москов. За целта музикантите вече са оборудвани с необходимите кухарки и тарамбуки, за да спретнат няколко летни аранжимента.

    Много енергия, конфети, сърфинг с надуваеми плажни аксесоари и какво ли още не, се очаква да се случи на концерта на Elvis Jackson днес, малко след 20:00 в "Алкохол". Откриват Уикеда и Plastic Bo. 

  Концертът се осъществява съвместно от Клуб "Строежа" и Клуб "Алкохол" със съдействието на Lazy Day Agency. Билети се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg, както и на самото място на провеждане - Клуб "Алкохол"! 
Ключови думи: