преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Елена Розберг ще се включи в благотворителния концерт на bTV и УНИЦЕФ „Заедно от детската градина”

Б.Т.Р. и приятели записаха песен специално за това събитие

Публикувано на 17 Ноември 2015
Елена Розберг ще се включи в благотворителния концерт на bTV и УНИЦЕФ „Заедно от детската градина”

Елена Розберг ще се включи в благотворителния концерт на bTV и УНИЦЕФ „Заедно от детската градина”, който ще се проведе на 28 ноември. Звездите на България подкрепят създаването на приобщаваща среда за децата със специфични нужди в благотворителния концерт.

Б.Т.Р. и приятели записаха песен специално за това събитие. Б.Т.Р., Ахат, Мариана Попова, Поли Генова и детска вокална група Бон-Бон се събраха заедно, за да изразят категоричната си позиция към отглеждането, възпитанието и приобщаването на най-малките чрез средствата на изкуството в новото парче „Приспивна песен”.

Музиката и текстът на „Приспивна песен” са на Славчо Николов, аранжиментът и продуцирането на аудиото са дело на Б.Т.Р, продуцент на видеото е Харбър Айланд Рекърдс. Оператор е  Борислав Стоянов, а режисьор - Иван Шадов.

Близо 100 популярни личности ще се включат в благотворителния концерт-телетон, част от съвместната кампания на bTV Media Group и УНИЦЕФ „Заедно от детската градина”, който ще се излъчи на 28 ноември от 20:00ч. по bTV. Цяла плеяда от любимите публични личности на България се ангажират лично с каузата за промотиране правата на децата  и набиране на средства за създаване на приобщаваща среда за обучение на деца със специфични потребности. Инициативата включва подкрепа и обучение на учители в детски градини, провеждане на програма за индивидуална и групова подкрепа на родители и деца със специфични нужди.     

На 28 ноември от 20:00ч. в грандиозното шоу  „Заедно от детската градина” с водещи Силвия Лулчева и Георги Тошев, зрителите на bTV ще видят хитови изпълнители като Графа, Миро, Михаела Филева, Поли Генова, БТР, Мариана Попова, Прея, Глория, Крисия, Бон-Бон, победителят от последното издание на "България търси талант" Павел Любенов, Милица Гладнишка и много други.

Всеки човек, който по време на концерта-телетон, подкрепи каузата и стане месечен дарител на УНИЦЕФ ще получи благодарствено обаждане от някое от любимите лица от малкия екран като Мариана Векилска, Георги Тошев, Яна Грудева, Камен Воденичаров, Есил Дюран, Тити Папазов, Антон Хекимян, Юлиана Дончева и Стъки, Георги Любенов, Виктория Петрова, Поли Генова, Петя Дикова и други.

В подкрепа на кампанията „Заедно от детската градина” в благотворителния концерт ще се включат Татяна Лолова, Владимир Карамазов, Силвия Лулчева, Мария Силвестър, Мартен, Антон Хекимян, Димитър Цонев, Светослав Иванов и Алекс Кръстева, Драго Симеонов, Иван и Андрей, Цветанка Ризова, Камен Воденичаров, Димитър Павлов, Лили Боянова, Денислав Борисов, Екатерина Евро, Ива Дойчинова, Генка Шикерова, Елена Розберг, Деси Стоянова и Инспектор N-JOY.        

Целта на кампанията на bTV Media Group и УНИЦЕФ „Заедно от детската градина” е да набере средства за създаване на модел за приобщаваща и подкрепяща среда за деца със специфични нужди в 10 детски градини в България. Моделът включва осигуряване на достъпна среда, индивидуални консултации със специалисти – логопед, психолог и др. за децата със специфични нужди и подкрепа на техните семейства активно да участват в живота на децата в детската градина, обучение за учителите и др. За да бъде постигната тази цел са необходими 500 000 лв., които да финансират програмата в срок от две години. Крайната цел на проекта е този модел да бъде въведен във всички детски градини в България, в полза на всички деца.

Всеки, който иска да помогне децата в България да живеят заедно и да растат и учат в споделена, солидарна и развиваща ги среда, може да го направи като изпрати sms с цифра 5 на 1021 и стане БЛАГОДЕТЕЛ с месечни дарения през мобилния си телефон. Текстът на SMS-а отговаря на стойността и цената на месечното дарение. ДДС и други такси не се начисляват върху даренията за абонати на всички мобилни оператори. Общи условия на www.unicef.bg.

Ключови думи: