преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Edguy вместо Anthrax на Калиакра Рок Фест.

   Anthrax няма да свирят на Калиакра Рок Фест! Вместо траш легендите, на сцената ще забият немските пауър метъли от Edguy.

Публикувано на 28 Април 2009
Edguy вместо Anthrax на Калиакра Рок Фест.
   Anthrax няма да свирят на Калиакра Рок Фест! Вместо траш легендите, на сцената ще забият немските пауър метъли от Edguy. Anthrax отпадат от фестивала защото музикантите и оборудването им няма да успеят да пристигнат на време в България след участие предишната вечер в Амстердам.

    Другото ново попълнение към тазгодишния Калиакра Рок Фест - на мястото на Neаl Morse ще видим култовата американска банда CYNIC,  която се събра след 13 годишна раздяла (през 2007). Музикантите тръгнаха на турне преди броени дни и ще представят последния си албум "Traced in Air" от 2008г. Това ще бъде първото гостуване на прогресив метълите в България. Те ще свирят преди Dream Theater.

   Освен новината за смяната в съпорт групите, организаторите на Калиакра Рок Фест съобщиха, че еднодневните билети за феста ще бъдат в продажба на 7 май - веднага след празничните дни.

   Билетът ще е на цена от 55лв. и ще може да се купи от билетния център на НДК и от мрежите на eventim.bg и ticketstream.bg. Той дава възможност да се посети един от дните на фестивала по избор. Освен еднодневен билет, на същите места може да се закупи и тридневен билет за фестивала с цена 100лв, който дава възможност на неговия притежател да стане собственик на чисто нов мотор! Това ще бъде традиционният подарък за един от рок феновете, посетил и трите дни на Калиакра Рок Фест 2009.
Ключови думи: