преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Eagles of Death Metal за трагедията в Париж

Документален филм за Джеси Хюз беше изтеглен от програмата на филмов фестивал в Амстердам

Публикувано на 22 Ноември 2015
Eagles of Death Metal за трагедията в Париж

Eagles of Death Metal прекратиха европейското турне след трагедията в Париж. Една от основните цели на терористите беше концертът на бандата в зала Батаклан.

Фронтменът Джеси Хюз и китаристът Джош Хоми дадоха интервю за „Vice”, като пълната версия ще бъде излъчена скоро. По-долу можете да видите тийзър видео, в което Джеси Хюз разказва за атаката.

„Няколко души са се скрили в нашата съблекалня, а убийците са успели да влязат и са убили всички тях, с изключение на едно дете, което се е скрило под моето кожено яке”, сподели разтрепераният Хюз. „Хората са се престрували на мъртви и са били толкова уплашени. Огромна причина за многото жертви е това, че хората не са изоставили своите приятели. Много от жертвите са прикрили други хора”.

Междувременно стана ясно, че документален филм за Джеси Хюз – „The Redemption of the Devil” – е бил изтеглен от програмата на International Documentary Film Festival в Амстердам, защото времето „не е подходящо”. Филмът на Алекс Хофман е фокусиран върху Хюз, който е ръкоположен за свещеник и обмисля бъдеще в политиката.

Продължава отмяната на редица концерти в Европа, особено във Франция. Засегнати са и събития в други страни. Five Finger Death Punch, Papa Roach и Devil You Know трябваше да свирят в неделя вечерта в Милано, но шоуто беше оттложено, след като хакерската групировка Anonymous  съобщи, че концертът е сред потенциалните цели на терористите от Ислямска държава.

 

Ключови думи: