преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Eagles of Death Metal се завърнаха с концерт в Париж

Терористичния акт в Батаклан прекрати предишния им концерт на 13 ноември

Публикувано на 18 Февруари 2016
Eagles of Death Metal се завърнаха с концерт в Париж

Eagles of Death Metal се завърнаха в Париж, за да довършат започнатото! 89 фенове на бандата бяха убити в зала Батаклан по време на предишния им концерт на 13 ноември.

Това шоу беше една нощ на изцеление за Париж и Eagles of Death Metal, които обявиха концерта за един от най-специалните в живота си.

Париж не се поколеба да приветства отново Eagles of Death Metal. По-малко от месец след атаките от 13 ноември, членове на бандата се присъединиха към шоу на U2 в Париж, но във вторник вечерта групата се завърна, за да продължи започнатото.

Джош Хоми се включи в турнето, въпреки че току що се сдоби с новороден син.

Eagles of Death Metal изпълниха над 20 парчета за залата, в която бяха множество от оцелелите в Батаклан, семейства и близки на жертвите от терористичния акт на 13 ноември.

„Хей, хора, ние сме тук, за да се забавляваме тази вечер”, се провикна фронтменът Джеси Хюз. „Никой няма да ни спре!”.

Той започна парчето „I Love You All The Time” с изказването – „Искам да предложа наздравица. Виждам зала, пълна с герои, наши приятели. Обичам ви завинаги”.

Бандата благодари на феновете и Париж за невероятната вечер – „Обичаме ви толкова, толкова много, Париж. Благодарим ви, че бяхте там с нас. Едно от най-специалните преживявания – и дни – от нашите животи”.

Ключови думи: