преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Eagles Of Death Metal се присъединиха към U2 в Париж

Бандата направи първи концерт след трагедията от 13 ноември

Публикувано на 08 Декември 2015
Eagles Of Death Metal се присъединиха към U2 в Париж

Eagles Of Death Metal се присъединиха към U2 в Париж в понеделник вечерта за първо участие след ужасяващите атаки от 13 ноември във френската столица.

„Сцената им беше отнета преди три седмици, така че ние бихме искали да им предложим нашата”, каза Боно на публиката, след което двете банди изпълниха кавър на „People Have The Power” на Пати Смит.

Eagles Of Death Metal завършиха концерта с „I Love You All the Time”.

„Искаме да изкажем нашите най-сърдечни благодарности за всичко, което нашите братя от U2 направиха за нас след атаките от 13 ноември”, написаха Eagles Of Death Metal след шоуто. „Те ни напомниха, че лошите никога нямат почивен ден, така че ние рокендрол хората не можем да имаме почивен ден също...и никога няма да имаме.

Изключително сме благодарни на U2, че ни дадоха възможността да се завърнем в Париж толкова бързо и да споделим лечителната сила на рокендрола с толкова много красиви хора – наши приятели – в този велик град.

Благодарим Ви Боно, Ди Едж, Лари и Адам, благодарим ви за чудесната организация, благодарим на Франция, на всички по света, които продължават да доказват, че любовта, радостта и музиката винаги ще надделяват над терора и злото”.

Eagles Of Death Metal увериха, че ще продължат със своето турне през 2016 година и обещаха на парижани да се видят през февруари.

U2 отвърнаха в Туитър на своите колеги със следното – „Ние ви заехме нашата сцена, но вие я притежавахте. Благодарим на ВАС”.

Ключови думи: