преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Джуно Реактор с концерт в София този четвъртък!

   Броени дни остават до концерта на култовия електронен проект Джуно Реактор в София.

Публикувано на 27 Октомври 2008
Джуно Реактор с концерт в София този четвъртък!
   Броени дни остават до концерта на култовия електронен проект Джуно Реактор в София. Музикантите пристигат в България със своя екип два дни преди шоуто и ще отседнат в петзвезден столичен хотел. Концертът ще се състои на 30 октомври (четвъртък) в столичната зала Универсиада.
   В деня на концерта  вратите на зала Универсиада ще бъдат отворени около 20ч. , а концертът се очаква да започне към 21ч. Преди култовия проект на сцената ще се качат популярните македонски диджеи Дина & Шев. Техните уникални ембиънт - сайкъделик сетове ще бъдат съпроводени с впечатляваща мултимедия и визуални ефекти.
    Шоуто на хедлайнерите на вечерта  - Джуно Реактор - се очаква да започне около 1ч. след полунощ. Сетът на групата ще продължи близо два часа, през които те ще изпълнят някои от най-силните си хитове и съвсем нови парчета от последния си албум ,,Gods and Monsters". За радост на всички фенове, проектът пристига за шоуто си в София в пълния си състав - създателя и основен композитор на музиката на Джуно Реактор - Бен Уоткинс, заедно с впечатляващите музиканти Сугизо, Таз Алекзандър, Гето Прийст, Грег Елис и групата Амампондо.
    Интересът за концерта на Джуно Реактор в София е огромен. Билети за шоуто на 30 октомври могат да бъдат закупени на предварителна продажба на цена от 30 лева в касите на Тикетпро в цялата страна, билетен център НДК и оналйн на www.ticketpro.bg. В деня на концерта, цената на билетите ще бъде 35 лева.

Ключови думи: