преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Джоузеф Уилямс от Тото участва в пилотния сингъл „Sky“ от албума „Touching the Divine“

Авторът на албума д-р Милен Врабевски ще го представи премиерно в петък в „Голият обяд“

Публикувано на 30 Септември 2015
Джоузеф Уилямс от Тото участва в пилотния сингъл „Sky“ от албума „Touching the Divine“

Джоузеф Уилямс от Тото и световноизвестни музиканти участват в пилотния сингъл и видео от новия албум на д-р Милен Врабевски „Touching the Divine“. „Sky", с участието на Джоузеф Уилямс от Тото, е пилотният сингъл на албума, а видеоклипа можете да видите по-долу.

„Touching the Divine“ е вторият all-star проект на Intelligent Music, след излезлия през 2014 г. „My Kind O’ Lovin’“. Автор на музиката и текста на парчето е продуцентът Милен Врабевски, който отново успява да събере в свой музикален проект световноизвестни звезди, със съдействието на легендарния барабанист и продуцент Саймън Филипс.

Останалите музиканти, записали имената си на корицата на този български музикален проект са Нейтън Ийст (бас), Тим Пиърс (китара), Джон Пейн от Asia и настоящият фронтмен на Nazareth - Карл Сентънс. Джоузеф Уилямс споделя за участието си в проекта: „Милен има чудесната дарба да вложи истинско послание в своята музика. Това е втори негов албум, в който имам честта да бъда поканен, и работата по този проект ми отвори очите за много нови неща…“.

„Джоузеф имаше изключително професионален подход по време на звукозаписните сесии в студиото на Саймън Филипс в Лос Анджелис. Още при работата ни около предишния ми албум си обещахме да работим заедно и по следващ проект, като и двамата, Джо и Саймън, са наясно с благотворителната насоченост на музикалните ми проекти. Като автор и продуцент съм привързан към всички свои композиции, но определено смятам, че " Sky"  носи характерния заряд на целия албум, на посланията и богатия музикален саунд, който за пореден път успяхме да постигнем със звездния състав на Intelligent Music Project III.

Ключови думи: