преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Джон Пол Джоунс опроверга поредния слух за събиране на Led Zeppelin

   В Z-Rock бяхме сигурни, че новини тип "Led Zepp се събират.

Публикувано на 29 Октомври 2009
Джон Пол Джоунс опроверга поредния слух за събиране на Led Zeppelin
   В Z-Rock бяхме сигурни, че новини тип "Led Zepp се събират. Не, всъщност не се събират" отдавна не са интересни на никого. Английските музикални медии, обаче, явно изпитват някакво удоволствие да подклаждат подобни слухове. И този път "новината" беше опровергана доста бързо.

   Преди два дни, в интервю относно фестивала Гластънбъри догодина, Робърт Плант каза: "Има място за мен там, но нямам идея с кого ще свиря."

    Това накара доста хора да си извадят прибързаното заключение, че Led Zeppelin може би ще се съберат отново за Гластънбъри 2010.

   Опровержението дойде от Джон Пол Джоунс, който каза, че е съвсем доволен от това как се развиват нещата със сегашната му група - Them Crooked Vultures.
 
    Пред BBC Джоунс разказа, че в началото на 2008 година наистина са имали планове за турне заедно с Джими Пейдж и Джейсън Бонъм - синът на покойния Джон Бонъм. Разбира се, групата щяла да изнася концерти не като Led Zeppelin, а под различно име. До турне, обаче, не се стигнало, защото Пейдж, Джоунс и Бонъм не намерили подходящ вокалист.

   "С Джими имахме няколко репетиции с Джейсън, но не се спряхме на никой за вокалист и нещата се разсъхнаха. След това се появи новия проект (Them Crooked Vultures) - и честно казано съм доста доволен с него", обобщи Джоунс.  
Ключови думи: