преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Джон Лоутън беше на гости на Елена Розберг в Голият обяд

Легендарният музикант разказа интересни неща за настоящите и предстоящите си проекти

Публикувано на 17 Септември 2014
Джон Лоутън беше на гости на Елена Розберг в Голият обяд

Бившият вокалист на Uriah Heep Джон Лоутън беше на гости в Голият обяд, където разказа пред Елена Розберг интересни неща за проекта MY KIND O'LOVIN' и предстоящите си ангажименти.

 

Джон Лоутън е тук по покана на продуцента д-р Милен Врабевски. Той снима видеото на две от песните от албума MY KIND O'LOVIN'.

Музикантът сподели, че не обича да позира пред камера и само да си отваря устата, а обожава живия контакт с хората и концертите. Все пак сподели, че човек трябва да върши и тази работа, за да промотира музиката.

 

Лоутън има солидно участие в два албума на Intelligent Music, а в Голият обяд заяви, че „тези албуми доказват, че талантливите композитори и музиканти не са само в Англия и Америка.“

Той лети за Великобритания в петък, за да се срещне с колегите си от легендарната германска банда Lucifer's Friend за реюниън. Те не са свирили заедно от 1974-та година.

Те планират на направят албум с най-добрите си неща и да запишат четири чисто нови песни!

 

Много активен е Джон Лоутън, през декември той ще пътува до Русия, където ще има пет концерта със симфоничен оркестър с музика на Uriah Heep.

Ключови думи: