преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Джой Джордисън: „Трябваше да бъда носен до сцената за някои от последните концерти“

По-рано през седмицата стана ясно, че Джордисън е бил болен от напречен миелит

Публикувано на 17 Юни 2016
Джой Джордисън: „Трябваше да бъда носен до сцената за някои от последните концерти“

Джой Джордисън разкри по-рано през седмицата, че е бил болен от напречен (трансверзален) миелит, неврологично заболяване, което е направило невъзможно свиренето му на барабани в края на кариерата му в Slipknot.

Сега той заяви, че е трябвало дори да бъде изнасян на сцената за последните си концерти с групата.

„Беше в края на мемориалните концерти в памет на Пол Грей“, сподели Джордисън. „Бяхме в Канада – в края на моите участия със Slipknot и внезапно нещо ми се случи, но аз не знаех какво е. Бях супер болен. Можеш да си болен и пак да свириш, но това беше нещо, което не бях изпитвал до този момент в живота си…Научихме, че това е напречен миелит – неврологично заболяване, което засяга гръбначния стълб – и това направо махна краката ми. Практически е все едно са ти отрязали краката. Свирих в последните два концерта, а това ме уплаши до дъното на душата ми. Не знаех какво беше“.

Барабанистът беше обект на критики от страна на феновете, според които той е бил на някакви субстанции на тези концерти, но сега Джордисън категорично отрече това.

„Дори не бях пил. Всичко беше изпълнено точно. Но трябваше да бъде изнесен на сцената. Болката беше такава, каквато не бях изпитвал в живота си до този момент и е нещо, което не пожелавам и на най-големия си враг“, каза още той.

Джой Джордисън и Slipknot се разделиха на 12 декември 2013 година. Барабанистът се завърна тази година с две нови банди - Vimic и Sinsaenum.

Ключови думи: