преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Джой Джордисън обяви, че завръщане в Slipknot „би било велико”

Той разкри и как се е случила раздялата с групата

Публикувано на 21 Юни 2016
Джой Джордисън обяви, че завръщане в Slipknot „би било велико”

Джой Джордисън най-накрая разкри как се е разделил със Slipknot, а заедно с това той подчерта, че веднага би се срещнал с членовете на групата, за да обсъди евентуално завръщане.

Наскоро барабанистът разкри, че е страдал от рядко неврологично заболяване (напречен миелит). То засяга гръбначния стълб и рязко е повлияло на възможността на Джой Джордисън да свири. Музикантът каза още, че е трябвало да бъде изнасян на сцената за последните си концерти със Slipknot.

Джордисън сподели, че е бил освободен от групата чрез имейл. Нещо, което го кара да чувства недоволство и сега. Въпреки това, той е готов да се види със своите приятели от бандата.

„Искам да ги видя, просто да ги прегърна и да почувствам онази енергия, която имахме, когато бяхме млади и гладни, всичко това. Те са мои братя...Някога седяхме по цяла нощ, планирайки това и онова, какво искаме да направим. Това е начинът, по който искам да го направя. Трябва да е лично. Ако се случи, би било велико, но само времето ще каже”, заяви Джой Джордисън.

Ключови думи: