преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Джейсън Бонъм за Led Zeppelin: „Мисля, че ще свирим отново заедно”

Той, обаче, не е сигурен, че това ще се случи публично

Публикувано на 21 Декември 2015
Джейсън Бонъм за Led Zeppelin: „Мисля, че ще свирим отново заедно”

Джейсън Бонъм замени покойния си баща Джон Бонъм на барабаните на Led Zeppelin за един концерт през 2007 година, както и в по-ранен концерт, който се състоя през миналия век. Сега той обяви, че смята, че бандата ще се събере отново. Плановете на Робърт Плант за соло турне през 2016 година разпръснаха слуховете за събиране догодина, но Бонъм е оптимист.

„Дълбоко в сърцето си вярвам, че ще свирим отново заедно. Ще видим дали ще е публично или просто ще се съберем, но мисля, че ще свирим заедно отново”, заяви Джейсън Бонъм.

Той си спомни и как след шоуто от 2007 година Zeppelin за малко не се реформират като супергрупа. „Получих обаждане от мениджъра на Джими и обмисляхме да се съберем, за да направим страничен проект. Аз, Джими и Джон Пол Джоунс се събрахме няколко пъти, за да видим дали можем да направим нещо. Започнахме да пишем заедно, а имаше и възможности за различни вокалисти. Както каза Джими – „Ние никога няма да го наречем Led Zeppelin”. Прекарахме чудесно. Обичам Стивън (Тайлър) и обичам Майлс (Кенеди) – и двамата са велики. Това е много специален спомен за мен”.

Джими Пейдж обяви през август, че не може „да предвиди” събиране на групата, защото „всички трябва да се съгласим, да се съгласим по правилните причини”.

Надеждата, разбира се, остава. 

Ключови думи: