преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Джеймс Блънт празнува рождения си ден в България!

     Остава точно месец до концерта на мултиплатинената британска звезда Джеймс Блънт.

Публикувано на 22 Януари 2009
Джеймс Блънт празнува рождения си ден в България!
     Остава точно месец до концерта на мултиплатинената британска звезда Джеймс Блънт. Мистър Блънт ще свири на 22 февруари в зала 1 на НДК, по покана на Болкан Ентъртейнмент. Ако сте бързи, можете да се сдобиете с билети на касите на билетен център НДК и мрежата на ticketstream.bg, включително Office 1 Super Store, на цени между 30 и 70 лв.

      В момента Джеймс е на тур в Южна Америка, а любопитното е, че тази събота към него на сцената ще се присъедини и големият Елтън Джон. Концертът на 24 януари, когато двете брит икони ще зарадват публиката заедно, е в Сантяго, Чили. След тази дата, Джеймс Блънт ще направи още пет лайва на далечния континент в Бразилия, Перу и Мексико.

      След това той се завръща на Стария континент и започва масирана източноевропейска обиколка. Стартът е в Москва на 12 февруари. Следват Финландия, Естония, Латвия, Литва, Полша, Румъния и, разбира се, България. Точно след нашата дата Блънт ще посети и съседите ни в Сърбия.

      Но никъде другаде той няма да празнува двойно! Защото точно у нас, на 22 февруари, певецът ще празнува своя 35 рожден ден!!!

     Организаторите на концерта в България разкриха, че за сега Джеймс Блънт е поискал да знае къде има музикални магазини в София, което вероятно означава, че ще се поинтересува от местния репертоар.

      Очаквайте скоро и нови подробности около концерта и изискванията на звездата!
Ключови думи: