преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Джеф Пилсън и Кели Хансен от Foreigner дадоха интервюта за „Преди обед“ по bTV

Интервюто с Пилсън ще бъде излъчено на 17-и април, а седмица по-късно и това с Хансен

Публикувано на 16 Април 2018
Джеф Пилсън и Кели Хансен от Foreigner дадоха интервюта за „Преди обед“ по bTV

По-малко от месец преди концерта на Foreigner в Русе на 8 май, в зала Арена Русе, известната журналистка Цвете Тюлева имаше удоволствието да се запознае лично с музикантите на хиляди километри от България - в Ню Бъфало, близо до границата на щатите Мичиган и Индиана. Залата Силвър Крийк в популярния комплекс за забавления Four Winds е препълнена с фенове, които започват да идват часове преди концерта и нетърпеливо чакат срещата със своите идоли - истински рок легенди, които са на сцената от 41 години. С продадени 80 милиона албума в кариерата си рокаджиите се нареждат в топ 20 на най-успешните и обичани банди в световната музикална история.

Парчета като „I want to know what love is“, „Waiting for a girl like you“, „Double vision“ и „Cold as ice“ са неостаряващи и все така любими, и то не само за феновете на мелодичния рок.

Въпреки че единствено Мик Джоунс е с бандата от самото й създаване през 1976 г. - днес всички седем членове на групата (Мик Джоунс, Том Гимбъл, Джеф Пилзън, Кели Хансен, Майкъл Блустийн, Брус Уотсън, Крис Фрейзър) изглеждат като едно цяло - страхотно сработени, със заразителна енергия. Посрещат екипа като стари приятели, може би заради чудесните спомени, които пазят от първото си гостуване в България - казват, че нашата публика е една от най-емоционалните, пред която са излизали.

За близо половин час прекаран в разговори с вокалиста Кели Хансен и басиста и беквокал Джеф Пилзън, българският екип разбира, че ключът към дългогодишния им успех се крие в две думи: страст и професионализъм. Но предизвикателствата също са много - какво означава да си на път 200 дни в годината, кое е най-трудното в живота на рок великаните и колко висока е цената на нестихващите аплодисменти - гледайте само в “Преди обед” по bTV.

Билетите за шоуто на Foreigner в крайдунавския град са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна.

Цените на билетите за правостоящи е 50 лева, а за седящи места - от 55 до 90 лв. в зависимост от местоположението им в зала Арена Русе.

Ключови думи: