преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Дългоочакваната автобиография на Рони Джеймс Дио ще излезе през 2020-а година

Това сподели вдовицата на легендарния музикант

Публикувано на 29 Октомври 2018
Дългоочакваната автобиография на Рони Джеймс Дио ще излезе през 2020-а година

Уенди Дио, вдовица и мениджър на легендарния Рони Джеймс Дио, работи с прочутия рок журналист Мик Уол по дългоочакваната автобиография на любимия на поколения хеви метъл герой. Рони Джеймс Дио беше написал три-четвърти от автобиографията си преди смъртта си. Книгата трябваше да се появи преди няколко години чрез MTV Books, но това така и не се случи.

Сега Уенди Дио заяви в ново интервю, че работи с Мик Уол, а тя добавя още неща, събира спомени – „Определено ще излезе през 2020-а година“, обеща тя.

Прочутата дама добавя, че феновете ще научат много за детството на Рони Джеймс – „Рони написа книгата до средата на периода в Rainbow. Аз знам всичко след това, но искам да го опиша в неговия стил, с неговите думи. Затова търсим много негови интервюта, записи, бележки“.

Уенди Дио добавя, че съпругът й винаги е пишел на ръка – текстове на песни, истории, абсолютно всичко. Той й е предавал ръкописите, а асистентката на Уенди ги е напечатвала.

„Четях историите и те са много, много интересни. Рони винаги е бил разказвач на истории и те са страхотни“, каза още тя.

Великият Рони Джеймс Дио почина от рак на стомаха на шестнайсети май 2010-а година на шейсет и седем годишна възраст.

Ключови думи: