преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Двама ще се срещнат с Таря Турунен!

   Z-Rock ще даде на двама от вас възможност видят лице в лице Таря преди концерта й в София на 12-ти октомври.

Публикувано на 07 Октомври 2009
Двама ще се срещнат с Таря Турунен!
   Z-Rock ще даде на двама от вас възможност видят лице в лице Таря преди концерта й в София на 12-ти октомври. Имената на щастливците ще бъдат изтеглени с жребий от всички участници в играта за билет за концерта.  

   Чуйте въпроса за деня в "Голият Обяд" и изпратете отговора си на [email protected] . Всеки делничен ден до деня на концерта можете да спечелите билет за шоуто. Участието в играта ви добавя и към жребия за среща с Таря Турунен.

    Таря ще пристигне от Солун на 12.10.2009г. за дългоочаквания си втори концерт у нас, който ще бъде част от ежегодния фестивал Арена Музика, 2009. Шоуто ще бъде с две подгряващи групи - сънародниците на финландската дива Kings Of Modesty и траш метъл бандата от Германия Furnaz, които придружават звездата почти през цялото турне.  

      Преди концерта си у нас Таря ще се подкрепи с изключително здравословна вечеря от нискомаслени млечни храни, бяло пилешко месо, задушени зеленчуци, пълнозърнест хляб, както и свежи цитрусови плодове. Звездата и антуража й с охота ще опитат най-добрите местни червени и бели вина, които предпочитат да консумират в кристални винени чаши. Освен на виното, гостите ще заложат и на водка от родната им страна, както и на добре изстудена бира Туборг.  

      След  шоуто в София, Таря се отправя  към Чехия, Белгия и Лондон, където  Final Storm Tour 2009 ще завърши подобаващо на O2 Academy Islington на 19 октомври.  

     Билети  за концерта на Таря Турунен в зала Универсиада все още могат да бъдат закупени на цена от 40 лева от всички каси на Тикетпро България в страната и онлайн на www.ticketpro.bg. В деня на концерта цената на билетите ще бъде 50 лева.

Ключови думи: