преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Два къмпинга за феновете в Каварна

Детайли около достъпа на фестивала

Публикувано на 10 Юни 2016
Два къмпинга за феновете в Каварна

Два къмпинга ще бъдат на разположение на феновете на 2 и 3 юли на Каварна Рок Фест 2016, организиран от Loud Concerts и община Каварна.

След изричното настояване на редовните посетители на метъл фиестата тази година, освен обявената нова локация за къмпинг, е подсигурено и старото място за разпъване на палатки. Двете места ще разполагат с всички удобства за доброто прекарване на посетителите на феста – ток, вода и съответните санитарни възли.

Билетите за Каварна Рок Фест 2016 са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна.

Цената на билет за един ден е 55 лв., а за двата фестивални дни – 99 лева. Седмица преди феста стойността им ще се повиши съответно на 65 лв.за ден и 109 лв. за двeте вечери.

Бандите, които ще забият тази година на Каварна Рок Фест са:

2 юли – Axel Rudi Pell, Therion, Odd Crew, Varg и E-an-na

3 юли - Avantasia, Soilwork, Last Hope, Myrath и Thiarra

На стадион Калиакра няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на фестивала в Каварна безплатно, но с придружител и попълнена декларация.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входовете на стадион Калиакра.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Очаквайте още новини около Каварна рок фест 2016!

Ключови думи: