преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Два концерта на Еди Седжуик в България

   Американският ъндърграунд-електро-пънк изпълнител Еди Седжуик идва за два концерта у нас по покана на Dingo Music.

Публикувано на 11 Ноември 2009
Два концерта на Еди Седжуик в България
   Американският ъндърграунд-електро-пънк изпълнител Еди Седжуик идва за два концерта у нас по покана на Dingo Music. Двете шоута ще бъдат в София, на 12 ноември (четвъртък) в кино Влайкова и в Пловдив на 13 в клуб Lebowski.
В концерта в София ще участват и Ambient Anarchist. Цената и за двата гига е 10лв.

    Еди Седжуик е един от най-характерните и знакови американски артисти на новото хилядолетие. Изключително талантлив и авангарден, Еди е настоящият коректив на американската арт сцена и издава албуми, късометражни филми, пише поезия и есеистика, прави workshop-ове, както и продуцира и записва албуми на други алтернативни артисти.

   Последният, четвърти, студиен албум на Еди Седжуик се издава от емблематичния лейбъл от Вашингтон - Dischord Records. "Things Are Getting Sinister And Sinisterer" излиза на световния пазар през 2009 година и в момента Edie и неговата група са на европейско промо турне. Бас, барабани и синтезатори дават своебразна нюйоркска подложка - смес от електро, рокендрол, фънк и постпънк - за пеенето и авангардното шоу на Еди, който излиза на сцената гримиран, с рокля и ръкавели и представя рокендрол от ново поколение. Зад бандата в реално време се прожектират видео клипове към всяко от парчетата, които Седжуик е подготвил предварително. 
Ключови думи: