преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Dream Theater с концерт в София на трети юли!

Шоуто е част от световното турне „Distance Over Time“

Публикувано на 30 Ноември 2018
Dream Theater с концерт в София на трети юли!

Американските прогресив метъл богове Dream Theater пристига за концерт у нас на трети юли! Шоуто ще се състои в Зала 1 на НДК.

Концертът се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК и е част от световното турне  „Distance Over Time“ по повод дългоочаквания четиринайсети студиен албум на групата.

Шоуто ще бъде продължително, защото заедно с нови парчета, се очаква групата да изсвири и целия легендарен „Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory” по повод 20-ата годишнина от неговото излизане. Това наистина ще бъде една незабравима вечер, която не искате да изпуснете!

Билети с цени 50, 65, 80 и 100 лв. ще откриете екслузивно в системата на www.еventim.bg (вижте схемата долу). Има и ограничено количество билети с цена 120 лв за места неспосредствено пред сцената. В деня на шоуто, цените във всяка категория скачат с 5 лв.

Новият албум на Dream Theater се казва „Distance Over Time“ и ще излезе на 22 февруари.

Записите са продуцирани от китариста ДЖОН ПЕТРУЧИ, смесени от БЕН ГРОС и мастерирани от ТОМ БЕЙКЪР.

Според ПЕТРУЧИ, от гледна точка на звука - това е най-добрият албум, който Dream Theater някога са правили.

"Целта ми като продуцент беше да се опитам да направя най-добре звучащия албум на Dream Theater, който някога сме създавали - така че, слушателят да бъде обгърнат от музиката. Много исках, този албум да е отражение на духа, радостта и страстта, с които подходихме към правенето му. Стараех се, когато го чуете, да усетите органичната същност, ярко изразена самоличност и сурова енергия, които групата успя да произведе в студиото. И мисля, че успях."

Dream Theater ще започнат представянето на 'Distance Over Time' с турне в Северна Америка. То ще продължи седем седмици - от 20 март в Сан Диего до 4 май в Мексико сити.

И след това, групата идва и в Европа - концертът в София е на 3 юли в Зала 1 на НДК.

Ключови думи: