преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Днес се състоя световната премиера на новия албум на Judas Priest

„Redeemer of Souls” е седемнастият студиен албум на легендарната банда

Публикувано на 16 Юли 2014
Днес се състоя световната премиера на новия албум на Judas Priest

Няколко са групите в света, които могат да се сравняват със значимостта и постиженията на Judas Priest в света на тежката музика. „Боговете на метъла" се превърнаха в обект на подражание за мнозина и вдъхновиха поколения от музиканти и почитатели.

Четири десетилетия кариера, белязана от множество любими за метъл феновете песни и  законодателни албуми, с над 40 милиона продадени копия, множество награди и някои от най-грандиозните метъл концерти изобщо. Това е кратката равносметка за Judas Priest, бандата, формирала вкуса на няколко поколения.

Сега, емблематичният глас и лице на групата Роб Халфорд, китаристите Глен Типтън и Ричи Фокнър, басистът Иън Хил и барабанистът Скот Травис, ни приготвиха ударна доза класически хеви-метъл с новия си студиен албум „Redeemer of Souls”.

 

Той излезе днес - 15 юли, 2014г. от Epic Records в стандартна и делукс версия (с 5 допълнителни бонус парчета). У нас „Redeemer of Souls” се разпространява от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и може да бъде поръчан в онлайн магазина musicmall.bg тук.

 

„Redeemer of Souls” е най-новата колекция с епичен метъл звук от Judas Priest.

„Всеки път целта ни е да вдигаме летвата по-високо и да търсим ново звучене в собствената ни философия  за стила на Judas Priest. „Redeemer of Souls” разпали наново страстта ни към всичко това, в което вярваме, в метъл идеите, от които се роди бандата. С всеки албум, създаден през годините, сме се опитвали да бъдем различни, да търсим и намираме собствената си индентичност“, заяви по-рано Роб Халфорд в интервю.

 

Албумът отбелязва и студийния дебют с групата на китариста Ричи Фокнър, съавтор на новия материал заедно с Глен Типтън и Роб Халфорд.

 

Ключови думи: