преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Dimmu Borgir остават в Каварна!

   Блек метъл бандата Dimmu Borgir, хедлайнер в тазгодишното издание на Thrash Till Death Festival на 15-ти август, ще остане в Каварна и след участието си.

Публикувано на 11 Август 2009
Dimmu Borgir остават в Каварна!
   Блек метъл бандата Dimmu Borgir, хедлайнер в тазгодишното издание на Thrash Till Death Festival на 15-ти август, ще остане в Каварна и след участието си. Шесторката ще се наслади още два дни на слънцето и морето ни, преди да отпътува обратно към Норвегия, съобщават организаторите от Жокер медиа и Община Каварна.

    В интервю по повод първото гостуване на групата в България, Silenoz сподели, че "всички много се вълнуват и може би ще поостанат за ден-два край морето". По всичко личи, че ще се окаже прав.  

Освен Dimmu Borgir в тазгодишното издание на екстремния фест ще вземат участие още български метъл банди - Korozy, The Revenge Project и Serpentine Creation. На 15-ти август в Каварна, стадион "Калиакра" ще бъде отворен за публика след 18.00ч, а началният час на Thrash Till Death е обявен за 20:00ч. Редът, в който бандите ще стъпват на сцената, е: Serpentine Creation, The Revenge Project, Korozy и Dimmu Borgir!
Билетите за четвъртото издание на Thrash Till Death са с цена 40лв., а на 15-ти август ще се прoдават по 50лв. Местата, на които могат да бъдат закупени предварително, са Билетен център в НДК и в мрежата на Ticketstream.bg.

Ключови думи: