преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Девин Таунсенд има „сто песни в различни форми и стилове“

През януари той обяви, че замразява Devin Townsend Project

Публикувано на 28 Март 2018
Девин Таунсенд има „сто песни в различни форми и стилове“

Девин Таунсенд никога не се спира! През януари той обяви, че замразява Devin Townsend Project и започва работа по други проекти и много нова музика. Сега станаха ясно, че той вече има огромно количество музикален материал.

„Хубаво е, че работя с моя приятел Морган (Морган Огрен, барабани) по голяма част от този материал. Ние имаме подобни вкусове и имаме тенденция бързо да задълбаваме“, сподели Таунсенд. „Много талантливи изпълнители за замесени в новите неща. Това е странна фаза, но наистина творческа и много лична. Имам около сто песни в различни форми и стилове. Ще завърша толкова, колкото позволява бюджета и ще видя кое къде ще отиде“.

Таунсенд смята да наема музиканти в зависимост от това, каква е конкретната песен. Той планира и да пътува до различни градове, за да работи с други музиканти, като има желание да заснеме и документира колкото е възможно от процеса.

„Някои от нещата са оркестрални, някои са метъл, рок, малко прогресив, някои фънки парчета, поп, електроника. Искам най-добрите хора в зависимост от стила. Знам с кого искам да работя, но става въпрос и за графици, бюджет и т.н.“, допълни Девин Таунсенд.

Ключови думи: