преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Depeche Mode парти с МO. в The Moon

    7 декември е датата, на която ще излезе третият сингъл на Depeche Мode от албума "Sounds Of The Universe".

Публикувано на 04 Декември 2009
Depeche Mode парти с МO. в The Moon
    7 декември е датата, на която ще излезе третият сингъл на Depeche Мode от албума "Sounds Of The Universe". След "Wrong" и ,,Peace", този път феновете на британската група ще бъдат зарадвани с двоен сингъл, а именно парчетата ,,Fragile Tension" и ,,Hole to Feed". И двата трака са леко ремиксирани за официалните си радио версии. В максисингъла на компакт диск, дигитален даунлоуд и 12-инчов винил ще открием и доста нови ремикси от продуценти като Kris Menace, Stephan Bodzin, Paul Woolford, Laidback Luke, Peter Bjorn And John, Popof, Joebot. Roger Sanchez и Ralphi Rosario също се включват с ремикси на парчето "Perfect" - промо радио-сингъла, издаден в САЩ по-рано тази година, по време на американската част от обиколката на бандата "Tour Of The Universe". В максисингъла влизат и албумното парче написано от фронтмена Дейв Геън ,,Come Back" в стринг ремикс от любимите на бандата ремикс продуценти SixToes, както и неиздаваните на винил два ремикса на вторият вселенски сингъл ,,Peace" от Herve и транс гурото Sander Van Doorn.

    Подобен повод трудно може да бъде пропуснат от родния ню уейв диджей и артист МО. ( www.myspace.com/moloveblaster ), известен както с многобройните Depeche Mode, New Wave и ред алтернативни партита, които е организирал от името на агенцията си Invitro Booking, така и с факта, че бе заявеният от самите Depeche Mode подгряващ  диджей за, уви, несъстоялия се в България концерт тази година. Друго постижение, с което софийската сцена дълго ще помни MO., е партито през септември 2007 г., за което той доведе самия Анди Флетчър от Depeche Мode  с помощта на английската агенция Live Republic и Mute Records. Събитието беше продължение на морските гостувания на звездата в Каварна и Бургас месец преди това, когато МО. бе официален съпорт на Флетчър и също съорганизатор на двете събития.
 
    Сега МО. представя ,,Depeche Mode Party Of The Universe 001" - българската промо-вечер на двойния сингъл ,,Fragile Tension/Hole to Feed", наред с двата нови видеоклипа по случая (режисирани от Eric Wareheim, Rob Chandler и Barney Steel). Събитието ще се състои на 18 декември, точно 11 дни след световната премиера. Мястото е нашумяващият от месец насам столичен клуб The Moon (ул. Граф Игнатиев 1, www.clubthemoon.net ), който дава още една заявка да се превърне в любимо място за хората с музикални предпочитания леко встрани от мейнстрийма.

   Това, което обещават MO. и The Moon е, че на организираната за феновете на Depeche Mode вечер няма да чуем нито едно парче, различно от Depeche Mode. Миксът от своя страна ще включва оригинални тракове, разнообразни ремикси и инструментали, би-сайдове и лайв записи от всички албуми на групата, както и такива от самостоятелните албуми на Мартин Гор, Дейв Геън и екс члена Алън Уайлдър aka Recoil. Две паралелно свързани вселенски видео стени ще излъчват четирите клипа от актуалния албум на триото "Sounds Of The Universe", за да ни потопят в цяла нощ от подобаващ Depeche Мode артуърк, както и емблематични клипове от 1981 г. до 2006-та, неиздавани кадри и всичко, което истинските фенове не биха желали да остане покрито.

   Стартът е в 21 часа, цената за една вечер с музиката на любимата Ви група ще бъде 5 лева!

,,.... There's something magical in the air ...."

www.depechemode.com
Ключови думи: