преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Depeche Mode отново в България!

  Секунди след обявения начален час на пресконференцията на Depeche Mode, на официалния им сайт беше публикувана новината - Depeche отново ще пометат София! Според инфото на depechemode.

Публикувано на 06 Октомври 2008
Depeche Mode отново в България!
  Секунди след обявения начален час на пресконференцията на Depeche Mode, на официалния им сайт беше публикувана новината - Depeche отново ще пометат София! Според инфото на depechemode.com, концертът ще е на 18 май, на стадион "Васил Левски" в София!
   Българската дата е пета в турнето Tour of the Universe, което ще започне в Тел Авив на 10 май 2009г. и ще обиколи 28 града в 22 страни. Краят е на 11 юли в Португалия.
  Цените на билетите за българския концерт ще станат известни на 9 октомври, а на 13-ти стартират продажбите.
  На специалната пресконференция в Берлин, Мартин Гор, Дейв Геън и Анди Флечър споделиха, че имат много добри спомени от страните от Източна Европа, и по-специално България. "99,9% от концертите ни в последното турне бяха невероятни", коментира Флеч. Визията и шоуто в новото турне все още са на ниво обсъждане, но не е изключено основна роля във визуалната част отново да има Антон Корбийн.
  Музикантите намекнаха за завръщане към звука от 80-те в новия албум, благодарение на огромного количество стари дръм машини и синтезатори, които са използвали при записите. Новото творение на Depeche се очаква през април 2009г.
  Очаква се европейската част от Tour of the Universe да бъде посетена от 1,3 милиона фена.
Ключови думи: