преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Depeche Mode добавиха шест нови дати към турнето си. Работят по нов албум.

     Още шест нови дати са добавени към европейската част на световното турне на мегазвездите Depeche Mode ,,Tour Of The Universe 2009".

Публикувано на 10 Декември 2008
Depeche Mode добавиха шест нови дати към турнето си. Работят по нов албум.
     Още шест нови дати са добавени към европейската част на световното турне на мегазвездите Depeche Mode ,,Tour Of The Universe 2009". Това са Дюселдорф и Лайпциг в Германия, Нанси във Франция и Валядолид, Билбао и Севиля в Испания. Така тур датите за големия гастрол са вече 34.  

     За радост на хилядите български фенове на великите британци, турнето ще премине и през България на 18 май 2009г., а шоуто ще се състои на столичния стадион Васил Левски. Мегапродукцията се провежда  в рамките на мащабния фестивал Туборг Грийн Фест, в който са включени и концертите на Depeche Mode в Загреб и Белград.

     Най-новият албум на Depeche Mode се очаква на 21 април 2009г. Продукцията ще бъде дванадесета в дискографията на групата. В момента Дейв Гахан, Мартин Гор и Анди Флетчър са в студио в Санта Барбара, Ню Йорк, където завършват албума. Заглавието обаче все още е в тайна, както и броят на парчетата.

     Билетите за мега концерта на 18 май са почти на изчерпване. Още през първите дни след тяхното пускане в продажба, пропуските за зоната пред сцената бяха напълно разпродадени. Билетите за ВИП зоната на стадиона (сектор А), както и седящите места с най-добра видимост към сцената също са изчерпани.  

     Ограничени количества от ценните пропуски на цени от 40, 45 и 55 лева все още могат да бъдат зкупени от касите на Тикетпро в страната, билетен центръ НДК и онлайн на www.ticketpro.bg

     След супер успеха на Туборг Грийн Фест у нас през 2008г, отбелязан с грандиозния концерт на Def Leppard и Whitesnake, традицията продължава с уникалното мега шоу на боговете Depeche Mode! 
Ключови думи: