преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

DELAIN и BATTLE BEAST ще бъдат специалните гости на концерта на SABATON!

Концертът на шведската машина е на 28 януари 2015 година

Публикувано на 21 Юли 2014
DELAIN и BATTLE BEAST ще бъдат специалните гости на концерта на SABATON!

Бандите DELAIN и BATTLE BEAST ще подгряват шведската машина SABATON на концерта им в София на 28 януари 2015 година. Това ще бъде първото гостуване на двете групи с женски вокали у нас.

 

DELAIN са холандска симфоник метъл банда, която е създадена през 2002 година от принудения да напусне (заради заболяване) Within Temptation Martijn Westerholt и чаровната Charlotte Wessels. Групата издаде своя четвърти студиен албум в началото на април тази година, а гост вокал в две от песните беше небезизвестния Marco Hietala (Nightwish, Tarot).

 

Организаторът от BGTSC обяви и BATTLE BEAST, които са хеви пауър метъл група от Финландия. BATTLE BEAST е създадена в Хелзинки през 2008 година и печели конкурса Wacken Metal Battle през 2010. Заключителният етап от конкурса се провежда на германския вестивал Wacken Open Air.

Следват награди, договори със звукозаписни компании и турнета с банди като Nightwish, Sonata Arctica, Powerwolf и UDO. Вторият албум на бандата, озаглавен „Battle Beast“, е номиниран в началото на тази година в категорията „The best Finnish metal album” на националните Emma-gaala awards.

 

Концертът на SABATON на 28 януари 2015 година в зала „Универсиада“ ще бъде от 19 часа. Той е част от турнето "Heroes on Tour", с което шведската банда представя поредния си много силен албум - „HEROES”.

 

Билетите за концерта са на специална цена от 40 лева в момента. Можете да ги купите на http://bgtsc.eu/sabaton/ и мрежата на EVENTIM в цялата страна.

При налични билети в дена на събитието (или на място в залата) редовната цена ще е 50 лева.

 

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билети!

Ключови думи: