преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Дейвид Елефсън вече официално не е част от Megadeth

Той напуска бандата след скандала с неговото секс видео

Публикувано на 25 Май 2021
Дейвид Елефсън вече официално не е част от Megadeth

Megadeth официално се разделиха с басиста Дейвид Елефсън. Лидерът на групата – Дейв Мъстейн, излезе със специално изявление по случая в понеделник.

„Информираме феновете ни, че Дейвид Елефсън вече няма да свири с Megadeth и официално пътищата ни се разделят. Не взехме лесно това решение. Въпреки че не знаем всички детайли за това, което се е случило, това, което вече се разкри е достатъчно, за да направи бъдещата ни съвместна работа невъзможна“, съобщи Мъстейн. Той допълни, че групата няма търпение да види феновете си по време на летните концерти, а също, че новата музика е почти завършена.

Раздялата на Megadeth с Елефсън идва две седмици след изтичането на лични съобщения и видеа на Елефсън с жена, която не е съпругата му.

56-годишният Елефсън впоследствие излезе с изявление, в което обяви, че това не е нещо от което се гордее, но това са били взаимоотношения между възрастни, които са извадени от контекста и манипалурани, за да нанесат максимално голяма вреда на репутацията, кариерата и семейството му.

Изявлението на Елефсън беше съпроводено от снимка на изявление в социалните медии от замесената жена, която отрича предположенията, че е била малолетна по време на случилото се. Тя разкрива, че е записала интимните моменти с басиста и ги е споделила с приятел без разрешението на музиканта, наричайки себе си „наивна“. Тя допълва, че контактът между нея и Елефсън е бил „по взаимно съгласие и изцяло онлайн“.

Ключови думи: