преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Дейв Мъстейн смята, че Ларс Улрих се „страхува от турне“ с Megadeth

Той допълни, че не би отстъпил правата върху своите песни на Metallica

Публикувано на 11 Юни 2018
Дейв Мъстейн смята, че Ларс Улрих се „страхува от турне“ с Megadeth

Дейв Мъстейн сподели, че според него Ларс Улрих се страхува от турне с Megadeth и това е причината да няма още концерти от „Голямата четворка“ (Metallica, Megadeth, Slayer и Anthrax).

Мъстейн каза още в ново интервю, че няма интерес да помогне на Metallica да издадат демото към „No Life ’til Leather“ на фона на продължаващите разногласия за авторството на парчето.

„Няма да им предоставя правата си“, заяви фронтменът на Megadeth. „Написах цялата „Mechanix“ и „Jump in The Fire“ и няма да дам нищо на Ларс Улрих. Той може да се откаже. Написах цялата музика към „Phantom Lord“, а Джеймс Хетфийлд написа целия текст – петдесет на петдесет сме. Ако Джеймс иска да даде своя дял на Ларс, защото го е страх от него, това си е негова работа. Аз не се страхувам от Ларс Улрих и няма да му дам своя дял“.

Дейв Мъстейн продължи с думите, че същата е ситуацията с „Metal Militia“ – „Не мога по свое желание да се споразумея с тези хора и да дам на Ларс признание за нещо, което той не просто не е направил, а дори е бил неспособен да направи. По онова време той не можеше да напише толкова добри песни“.

Думите на Мъстейн със сигурност няма да се харесат на Metallica и особено на Ларс Улрих, което пък означава, че шанс за събиране на „Голямата четворка“ почти не съществува.

Ключови думи: