преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Дейв Мъстейн разкри планове за 14-тия албум на Megadeth

Бандата е на прага на нов албум и юбилейно турне по случай 20-годишнината от излизането на “Countdown To Extinction”

Публикувано на 29 Октомври 2012
Дейв Мъстейн разкри планове за 14-тия албум на Megadeth

Megadeth ще влязат в студио в навечерието на есенното им турне, за да работят по следващия си албум. Информацията дойде от Дейв Мъстейн, който разпространи дълго послание към феновете. От текста става ясно, че след операцията на врата, която Мъстейн претърпя малко след шоуто на Голямата Четворка на траш метъла в София през 2010 година, фронтменът е бил диагностициран и с проблем на гласните струни, който ще наложи промени в навиците му.

“За щастие, ако мога да се изразя така, проблемът с гласните ми струни е лечим и е просто въпрос на упражнения, диета и хранителни навици. Започнах да пия сок от алое, да взимам таблетки за стомаха си, и ще трябва да се откажа от някои от нещата, които харесвам. Кафето е едно от тях (...) също и шоколадът, за което съм удивен (обичам шоколад), както и доматите, но много харесвам това, че идва турнето по случай 20-годишнината на Countdown... Започваме и новия албум другата седмица, така че пеенето е по-важно за мен от всякога”, се казва в обръщението на Дейв Мъстейн.

Турнето на Megadeth започва на 9 ноември в САЩ, а освен това ще излезе и юбилейна версия на албума “Countdown To Extinction” във вариант двоен диск и дигитално издание.

Ключови думи: