преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Дейв Мъстейн от Megadeth: „Новият албум е сред Топ 5 в кариерата ни“

Бандата напредва в работата по новия си албум

Публикувано на 15 Юни 2020
Дейв Мъстейн от Megadeth: „Новият албум е сред Топ 5 в кариерата ни“

Megadeth напредват в работата по новия си албум, а фронтменът Дейв Мъстейн сподели своите впечатления от процеса.

„Дирк и Дейвид завършиха своите части. И това вероятно е един от най-добрите записи, които сме имали като продължителност. Другите записи са били с различна дължина и договорът ни е бил да доставим за една компания осем песни, единайсет за друга. Което технически означава, че трябва да направим единайсет парчета и сме готови, нали? Старият чичо Дейв обаче не действа по този начин“, сподели Мъстейн.

„Влязохме в студиото и започнахме работа, написахме оригиналните части, имаме цели петнайсет от тях. Приключихме и аз казах – „По дяволите, не помислихме за кавърите“. Имаше две песни, които искахме да направим в този албум. „По дяволите, забравихме. Какво ще правим? Продължаваме ли да ги искаме? Да, искаме ги. Така завършихме с общо осемнайсет песни, но имаше и още едно парче, което бяхме забравили, така че накрая имахме деветнайсет. Махнахме единия кавър и имаме албум от осемнайсет парчета“, допълни легендарният музикант.

Мъстейн каза още, че според него настоящият албум влиза в Топ 5 на най-добрите албуми на групата досега.

„Той е там с „Countdown to Extinction“, „Rust in Peace“, вероятно с „Peace Sells“. Другият бих казал, че е „Dystopia“. Така че това ще е моят Топ 5“, подчерта Мъстейн.

Ключови думи: