преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Дейв Грол отрече да е писал писмо до Metallica.

  Информацията, че фронтменът на Foo Fighters Дейв Грол е пратил отворено писмо до Metallica, се оказа невярна.

Публикувано на 27 Май 2008
Дейв Грол отрече да е писал писмо до Metallica.
  Информацията, че фронтменът на Foo Fighters Дейв Грол е пратил отворено писмо до Metallica, се оказа невярна. Преди две седмици музикалните сайтове излязоха с новината, че Дейв написал на Metallica следното:

"Хей, аз съм Дейв. Помните ли ме? Да, аз съм човекът, който е верен слушател на вашата банда от 1983г. Купих си първия ви албум "Kill 'em all" от каталог за поръчки по пощата. [...] Нямам търпение да чуя новите неща, и независимо какво ще направите, винаги ще бъда първи в магазина и ще чакам да го чуя. Сигурен съм, че накрая ще излезете и ще гръмнете мозъка на всички, защото вие сте ш**аните Metallica!
Късмет, и не го издавайте, докато не стане разбиващ.

Ваш, Дейв Грол.

P.S. Записахте ли вече барабаните?"

  В статия на сайта на групата, Грол опроверга цялата история, обвинявайки журналистите, че са преувеличили. "Никога не съм писал нищо на Metallica. Един журналист ме попита в студиото какво бих казал на Metallica. И аз казах това, което после изведнъж се превърна в "отворено писмо", и всички започнаха да го цитират (като че ли на някой наистина му пука). Вярно е, че съм лоялен фен на групата и нямам търпение да чуя новите неща, но отворено писмо? Неее. Не е в мой стил. По-скоро бих им пратил SMS".
Ключови думи: