преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Def Leppard и Rage Against the Machine са сред номинираните за Залата на славата на рокендрола

Номинациите са доста спорни, след като сред бандите не попаднаха Judas Priest, Iron Maiden, Motorhead, Slayer и Pantera

Публикувано на 10 Октомври 2018
Def Leppard и Rage Against the Machine са сред номинираните за Залата на славата на рокендрола

Def Leppard, Rage Against the Machine и MC5 са сред групите, които са номинирани за включване в Залата на славата на рокендрола през следващата година. Със сигурност метъл феновете не са щастливи от факта, че велики банди като Judas Priest, Iron Maiden, Motorhead, Slayer и Pantera, които отговаряха на критериите за номинация, бяха пренебрегнати.

Няма как да не се отчете отсъствието и на Faith No More, Soundgarden, Primus, Smashing Pumpkins, Alice In Chains, Jane's Addiction, Nine Inch Nails и други.

Кои все пак са останалите изпълнители и групи, които имат шанс да бъдат включени в Залата на славата през следващата година? Това са поп звездата Джанет Джексън, хип-хоп легендата LL Cool J, електро пионерите Kraftwerk, ню уейв иконите Devo, алтърнатив/кънтри изпълнителят Джон Прайн, Roxy Music, Radiohead, Стиви Никс от Fleetwood Mac (вече част от Залата с групата), Cure, Тод Рундгрен, Rufus & Chaka Khan и Zombies.

За да може да бъде номиниран, музикант или група трябва да са издали първия си запис преди поне 25 години. Включените в Залата за 2019-а ще бъдат обявени през декември тази година, а церемонията ще се проведе на 29 март в Ню Йорк.

Ключови думи: