преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Deep Purple с новини за предстоящия албум

Басистът Роджър Глоувър сподели, че бандата е записала 13 песни

Публикувано на 14 Март 2016
Deep Purple с новини за предстоящия албум

Басистът на Deep Purple Роджър Глоувър сподели новини за прогреса по последния албум на бандата. Deep Purple работят с легендарния продуцент Боб Езрин, който стоеше и зад предишното им издание „Now What?!”.

„Започнахме работа по новия албум в Нешвил на 28 януари”, каза Глоувър. „Тринайсет дни предварителна продукция, тринайсет дни записи в студиото. Щастливи тринайсет, защото имаме и тринайсет песни, всичко е завършено, освен вокалите”.

Басистът допълни, че още е трудно да се каже колко песни ще влязат в албума – „може би всички, може би не. Дори няма да започна да описвам музиката – невъзможна работи при всички случаи. Достатъчно е да се каже, че слушах грубите миксове и имаше усмивка на лицето ми. Боб Езрин и отборът свършиха чудесна работа, както винаги.

Следващата фаза ще е, когато аз и Иън Гилън прекараме една седмица заедно, работейки по текстовете, преди записите на вокалите в Торонто през април”.

Роджър Глоувър изрази задоволство от сесиите и атмосферата в Нешвил. „Това е чудесен град –разнообразен нощен живот, жива музика навсякъде. Чувстваш, че сякаш си се върнал в 60-те. Дон Еъри и аз отидохме да гледаме Даяна Рос с филхармонията на Нешвил една вечер – цялата публика подскачаше, страхотна банда, тя беше точно това, което се очаква...”

Deep Purple ще бъдат включени в Залата на славата на родекндрола на 8 април. 

Ключови думи: